Contact

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.30.

U kunt dan bellen met ons nummer 0181-614614 voor het maken van een afspraak.

 Als u uw afspraak niet kunt nakomen, laat ons dat dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten, zodat wij de voor u gereserveerde tijd weer kunnen gebruiken voor het behandelen van andere patiënten. Mocht u een afspraak niet nakomen, dan zal de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.


Spoed

Bij tandheelkundige spoedgevallen, zoals ongevallen en acute hevige kiespijn, proberen wij u uiteraard zo snel mogelijk te helpen. Als u aan het begin van de ochtend belt dan kunt u in ieder geval dezelfde dag bij ons terecht.

Wanneer u buiten de openingstijden dringend tandheelkundige hulp nodig heeft, kunt u bellen met ons praktijknummer: 0181-614614. U krijgt dan via ons antwoordapparaat te horen welke tandarts op dat moment dienst heeft en hoe u hem of haar kunt bereiken. Houd u er rekening mee dat behandelingen bij een waarnemende tandarts direct afgerekend dienen te worden en dat er niet altijd een pinautomaat aanwezig is. Tevens kunt u informatie vinden op de website van de samenwerkende tandartsen Nissewaard.

tandartsennissewaard.nl


U kunt ook met het onderstaande contactformulier contact met ons opnemen. LET OP: dit is niet voor het maken van afspraken, dit kan alleen telefonisch.

  • TandPunt Mondzorg
  • Jan Campertlaan 1
  •           3201AX,  Spijkenisse
  • 0181 - 614 614
Splits e-mailadressen met een komma.