Na de behandelingen volgt het onvermijdelijke…. De nota.

Wij werken met de landelijk, door de overheid (NZA) vastgestelde tarievenlijst. In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Dit is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.
Afhankelijk van hoe en waar u verzekerd bent, wordt de nota direct naar uw zorgverzekeraar gestuurd. Voor het bedrag waar u niet voor verzekerd bent, ontvangt u een restnota van Infomedics.
Indien u een nota direct van Infomedics krijgt thuisgestuurd dan dient u deze binnen 30 dagen te voldoen. De nota zelf kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.
Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen.


Status van uw betaling controleren:

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.


Overige vragen:

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Indien u vragen heeft over de inhoud van de nota, belt u dan onze praktijk.

Voor behandelingen met kosten boven de EUR 250,- ontvangt u standaard een begroting. Voor bedragen daaronder ontvangt u op verzoek een begroting.

Klik HIER voor informatie over de nota en de geldende tandartstarieven 

Laboratoriumtarieven van Excent 2022  

Laboratoriumtarieven van identiq 2022: